ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد

اظهارات وزیر خارجه بحرین درباره کنترل برنامه هسته‌ای ایران

اظهارات وزیر خارجه بحرین درباره کنترل برنامه هسته‌ای ایران وزیر خارجه بحرین با بیان اینکه این کشور مذاکرات وین را با دقت دنبال می‌کند، گفت که برنامه هسته‌ای ایران باید کنترل شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۶ - ۲۲ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 13
کد خبر: ۹۵۱۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، «عبداللطیف الزیانی»، وزیر خارجه بحرین، صبح امروز (سه شنبه) در کنفرانس خبری کوتاهی که با اصحاب رسانه داشت، خواستار کنترل برنامه هسته‌ای ایران و محدودسازی توسعه موشکی آن شد.

 

به نوشته درگاه رسمی وزارت خارجه بحرین، او که در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه سخن می‌گفت از ضرورت کسب اطمینان از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران گفت و ادعا کرد: «بحرین خواستار منطقه‌ای امن و خالی از سلاح‌های کشتار جمعی است.»

 

وی همچنین به ضرورت کنترل برنامه موشکی بالستیک جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: «بحرین، مذاکرات وین را با دقت دنبال می‌کند.»

 

وزیر خارجه بحرین در بخش دیگری از کنفرانس خبری خود مدعی ارسال نامه‌هایی به جمهوری اسلامی ایران شد و افزود: «ارتباط با ایران به عنوان کشور همسایه برای ما مهم است و در این زمینه، نامه‌هایی به این کشور فرستاده شده که تا به حال بی‌پاسخ مانده است.»

 

وی با اینکه از ادعای نامه‌نگاری بحرین به ایران و بی‌پاسخ ماندن نامه‌ها از سوی جمهوری اسلامی، خبر می‌داد در سخنانی متناقض مدعی شد: «اگر ایران قدم‌هایی برای اطمینان‌سازی بردارد ما حاضر به گفت‌وگو با این کشور هستیم و دو کشور چین و روسیه نیز تلاش‌هایی در این زمینه داشته‌اند.»

 

البته این اولین بار نیست که حاکمان بحرین به ارتباط با کشوری اشتیاق نشان می‌دهند و با بی‌توجهی آن کشور روبرو می‌شوند. چندی پیش نیز مسئولان این کشور نامه‌هایی به قطر ارسال کردند که با بی توجهی طرف قطری روبرو شدند. و پس از آن‌که از ارتباط با این کشور عربی ناامید شدند، حملات رسانه‌ای خود را علیه آن شروع کردند.

 

به نظر می‌آید این بار نیز ، پس از آن‌که با بی‌توجهی مسئولان جمهوری اسلامی ایران روبه رو شده اند، دست به دروغ‌پردازی علیه جمهوری اسلامی ایران زده و فرار رو به جلو را پیش گرفته‌اند.

 

از سوی دیگر، وزیر خارجه بحرین، در حالی از ضرورت مبارزه با سلاح‌های کشتار جمعی صحبت می‌کند که این کشور از متحدان رژیم صهیونیستی به حساب می‌آید. رژیمی که از بزرگترین صاحبان سلاح هسته‌ای در جهان محسوب می‌شود.

 

عبداللطیف الزیانی همچنین در حالی از زندگی مسالمت‌آمیز ادیان و نژادهای مختلف دم می زند که بسیاری از فعالان سیاسی کشورش در زندان‌های آل‌خلیفه و در سخت‌ترین شرایط به سرمی‌برند.

 

وزارت خارجه و مسئولان دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران تا این لحظه، واکنشی به سخنان وزیر خارجه بحرین نداشته‌اند.فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار